BETON CIRE / BEAL MORTEX

Beton Cire (Beal Mortex)

Wilt u waterdicht stucwerk? Kies dan voor Beton Cire, dit materiaal is van zichzelf al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht. Deze betonlook is uitermate geschikt voor wanden, vloeren, aanrechtbladen, meubels en trappen. Bovendien kan het op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht. Dit product hoeft verder niet meer beschermd te worden tegen water. Deze afwerking kan worden beschermd tegen vuilaanslag, shampoo- en zeepresten etc. door middel van een waslaag, zeeplaag, olie of lak. Het grote voordeel ten opzichte van gewoon beton is de enorme gewichtsbesparing en het is gebruiksvriendelijker in onderhoud. Daarnaast heeft Beton Cire net een andere uitstraling, waardoor het ook wel luxe beton wordt genoemd.

Beton Cire kan op drie manieren worden toegepast: Betonlook eettafel afgewerkt met Beton Cire

1.Decoratief (bijv. in de woonkamer, achterwand keuken; oppervlak waarbij geen sprake is van belasting van water of gewicht of verschil van zuiging in de ondergrond)
2.Decoratief/ Technisch (bijv. vloer, tafel, douche, aanrechtblad en wasbak etc.)
3.Decoratief/ Technisch/ Waterdicht (bijv. zwembad, terras en vijver; waarbij sprake is van een positieve en negatieve waterdruk)