Stukadoorsbedrijf D. Weyt

Afwerken van wanden en plafonds

Deel uw ervaring met Stukadoorsbedrijf D. Weyt hier.

Referenties Stukadoorsbedrijf D. Weyt

Ard, Anne en David (30-12-2013)
16-10-15 11:41:28
Het is alweer een tijdje geleden, in juni van dit jaar hebben we onze woonkamer en keuken laten stuken door Dennis. We zijn zeer tevreden, nog steeds wordt hier regelmatig over Dennis en zijn uitstekende werk gesproken, ook door ons zoontje David (3 jaar) die zeer onder de indruk was.
Aan de manier waarop Dennis binnenkomt en zijn werk start kun je al zien dat het resultaat goed gaat zijn. Hij komt op tijd, treuzelt niet, gaat direct aan de slag, werkt netjes en georganiseerd. Hij houdt zich aan afspraken, overlegt goed en de prijs-kwaliteit verhouding is prima. Beter dan dit kan niet, we genieten nog steeds van de prachtig strakke wanden en plafonds. Bedankt Dennis!
Fam. Van der Wal (08-12-2013)
16-10-15 11:41:02
Recentelijk hebben wij met Dennis afspraken gemaakt over het stukadoren van de wanden en plafond in de keuken, alsmede de wanden in de hal. Wat ons betreft is alles verlopen zoals was afgesproken. De avond tevoren werd de vloer afgeplakt en werden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Wij zijn dik tevreden over het behaalde resultaat. De wanden en het plafond werden strak afgewerkt. Zowel Dennis als zijn metgezel werken hard, zijn dienstverlenend, klantvriendelijk, een goed gevoel voor humor, nauwkeurig in uitvoering van werkzaamheden en stralen de passie uit voor hun beroep. Over het stukadoorswerk was de vakman, die bij ons de keuken plaatste, eveneens enthousiast. Al met al is het stukadoorsbedrijf van Dennis een aanrader. Wij wensen Dennis veel succes bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden. Als wij weer een klus hebben, dan gaan wij zeker bij Dennis langs.
Fam. de Smaele (21-11-2013)
16-10-15 11:40:30
Dennis heeft het plafond en de muren in onze huiskamer gestukadoord en vervolgens gespoten. Het resultaat is uitmuntend, strakker kan niet. Dennis is een enthousiaste vakman die doet wat hij belooft en heel netjes werkt. Er is waarschijnlijk geen betere stukadoor te vinden, kortom meer dan van harte aanbevolen.
Nick Aldewereld (18-09-2013)
16-10-15 11:39:58
Toen wij onze nieuwe huis betraden heeft hij in 1 dag de huiskamer gestuct. Was snel, glad en een juiste prijs. Zo tevreden dat we ook een paar jaar later hebben gevraagd of hij de baby kamer wilde doen. Prima bedrijf en zou ik iedereen aanraden die snel en professioneel stucwerk wilt. Wij hebben maar 1 stucadoor en dat is Dennis vanwege zijn tarief,vakmanschap en snelheid.
Fam. Maas (01-08-2013)
16-10-15 11:39:32
Dennis schrijft onder zijn naam als briefhoofd: "altijd volgens afspraak en de beste kwaliteit". Dit is zeker geen loze kreet, hij komt dan ook zeker zijn afspraken na en wij zijn bijzonder tevreden over het resultaat. Hij geeft ook zeer goed advies.
Dennis is een enthousiaste vakman en wij kunnen hem dan ook iedereen aanbevelen.
Hij is ook een zeer prettig persoon, bijzonder sympathiek.
Als wij in de toekomst onze bovenverdieping zullen laten stuken, zullen wij absoluut weer Dennis in de arm nemen,
Wat Dennis betreft, voor ons geen enkel minpunt.. Kortom: een AANRADER voor al uw stuukwerk.
Tonen: 5  10   20