Stukadoorsbedrijf D. Weyt

Afwerken van wanden en plafonds

Deel uw ervaring met Stukadoorsbedrijf D. Weyt hier.

Referenties Stukadoorsbedrijf D. Weyt

55 berichten op 11 pagina's
Fam. van Stralen
06-12-22 22:00:17
Dennis heeft bij onze nieuwbouw woning de gehele begane grond en eerste verdieping gestuct. Verder heeft hij de plafonds gespoten en de muren gerold. Hij heeft dit zeer netjes gedaan. We zijn enorm te tevreden met het resultaat. Een paar andere vakmensen die een huis bezig waren hadden veel lovende woorden over zijn werk. Verder komt Dennis zijn afspraken goed na, exact binnen de planning, is makkelijk in de communicatie en een enorm fijn persoon om in huis te hebben. We zullen hem zeker benaderen voor een volgende keer.
Ylana Mul
11-01-22 21:01:56
Dennis heeft echt vakwerk geleverd, super.
Wij zijn heel erg tevreden.
Het is een paleisje geworden.
Bij een volgend stucproject gaan wij zeer zeker weer Dennis vragen.
Fam. Roest
10-12-21 10:56:01
Dennis heeft vakwerk geleverd, super, wij zijn erg tevreden.
Cees Bartels
31-08-21 20:19:20
Dennis heeft bij ons de muren van woonkamer en hal glad gemaakt in recordtempo. Tevens heeft hij het plafond van woonkamer./keuken gespoten. Dit is n og nooit zo mooi geweest, klasse. Op en top vakmanschap. Wij zijn dan ook super tevreden met Dennis. Kwam ook keurig op de afgesproken data. Bij een volgend stucproject gaan wij zeer zeker weer naar Dennis.
Peter en Amanda Versteeg
30-08-21 09:40:23
Dennis is voor de tweede keer bij ons wezen stucen, 6 jaar geleden de keuken en nu alles glad gestuct in de woonkamer, gang, badkamer, kortom onze halve woning haha. Wat een vakman, komt zijn afspraken na, komt op tijd en ruimt altijd zijn rommel op aan het einde van de dag. Kortom dit is een man die je blijft uitnodigen voor dit soort werkzaamheden.
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Info